"Min psoriasis i hovedbunden forsvandt"

Else Filtenborg

Jeg startede på kuren fordi jeg tænkte at det kunne være sundt.

Jeg tog hele kuren og efterfølgende en velligeholdelses kur på 25 dråber hver morgen.

Under kuren opdagede jeg at min psoriasis i hovedbunden var forsvundet. Den havde jeg døjet med i flere år og min hudlæge gav mig noget salve som jeg fik total fedtet hår af så det brugte ikke.😊

Kan kun anbefale at prøve kuren👍

"Min migræne er væk, min gigt er bedre .. og jeg sover nu igennem"

Hanne


Hej jeg hedder Hanne og er 60 år., jeg har været på denne vidunderlige hvidløgs kur i 2017.


Jeg har i mange år døjet med smerter i mine ben og med åreforkalkning, som jo tit gjorde smerterne meget slemme og jeg kunne ikke finde ro nogen steder.


Har haft migræne i hele mit liv, dårlig ryg med discusprolaps og SÅ mange smerter herfra, startede så med denne kur, før jeg skulle opereres for åreforkalkning i højre ben den 9 maj. 


Tro mig eller lad være , jeg har røget i 49 år ( desværre ), men jeg stoppede den dag og har ikke røget siden samt efter operationen blev jeg gjort opmærksom på, at jeg muligvis kunne miste mit højre ben. Men det er ikke ikke sket heldigvis.  


Hvidløgskuren har nemlig gjort, at der er meget mere gennemstrøm af blod og mit ben er blevet pænt, takket være hvidløgskuren. Og min migræne er væk, min gigt er meget bedre og jeg sover igennem. 


Håber at der er nogle der kan blive inspireret af min lille historie , det blev min svigerfar, min veninde og min dejlige mand. Jeg takker mange for at denne kur findes. ( Jeg skal igen om nogle år ) ❤️🌹

"Neglesvampen og bylderne forsvandt"

Bende Hansen

Jeg har kendt denne Tibetanske Hvidløgskur lige siden 2003, jeg har slidgigt, fibromyalgi, psoriasis, neglesvamp og bylder. 

Jeg har fået rigtig god hjælp af kuren. Neglesvampen og bylderne forsvandt efter første kur på 3 måneder og det har ikke vist sig siden, men psoriasisen gik der noget længere tid med men forsvandt også - men efter nogle år begyndte det så småt igen så tog jeg kuren igen og det viser sig at den Tibetanske Hvidløgskur kan holde den væk. 


Det er den bedste kur !

Jeg tror ikke der er nogen bedre kur end den og den hjælper også på smerter og man stinker IKKE af hvidløg når man har taget det.

"Bedre søvn, bedre humør, ingen smerter og SUPER fordøjelse"

Susanne Linding

"Hej .. her er lidt om min oplevelse med Den Tibetanske Hvidløgskur.

Efter lang tid med stærke piller og operation, var min krop godt forgiftet, men efter ca. 3 uger med kuren blev det bedre. Mindre træt, i bedre humør, sover bedre om natten og jeg kan nu gå med hunden uden smerter i knæene .. det bliver til ca. 8 km. om dagen. Har heller ikke længere trang til søde sager og alkohol.

Min fordøjelse er bare SUPER.

Dette er status efter nu 13 uger på kuren og det kan varmt anbefales."

Hilsen Susanne Linding, Aalestrup.

Se mange flere fantastiske tilkendegivelser på vores Facebook side