Har du brug for detox ?


Med tiden vil der ophobe sig giftstoffer i kroppen i større eller mindre grad. Vi spiser mad med konserveringsmidler og tilsætningsstoffer, og vi er udsat for forurening gennem luften. Herudover indtager de fleste af os kaffe, alkohol, sukker og usunde fedtstoffer, der belaster kroppen. Så selvom kroppen naturligt er selvrensende, kan den simpelthen ikke følge med. Det betyder, at giftstoffer langsomt bliver ophobet i kroppen.

Heldigvis er det muligt at få renset giftstofferne ud af kroppen igen. Med en detox kur kan du sætte skub i en hurtig afgiftning af kroppen. 

Hvad er detox?

Under en detox kur foretager man en afgiftning af kroppen, hvor den udrenses for de giftstoffer, der gennem årene har ophobet sig.

Vores levevis har stor betydning for kroppens evne til udrensning af affaldsstoffer. Når kroppen ikke kan følge med i afgiftningen, kan der opstå forskellige symptomer som træthed, hovedpine, fordøjelsesproblemer, uren hud og overvægt. En detox kur kan være meget gavnlig, hvis du oplever nogle af disse symptomer.

Ideelt set er kroppen naturligt selvrensende. Men desværre er mængden af giftstoffer, vi normalt udsætter vores krop for, større end den mængde, vi kan nå at udrense. En udrensning af lever og nyrer er essentiel for at genopbygge kroppens evne til at afgifte sig selv. Årsagen til den store effektivitet ved en lever udrensning er således, at leveren spiller en afgørende rolle for kroppens evne til afgiftning.

Spis mad til udrensning af kroppen


Hvis du ændrer dine kostvaner og begynder at spise detox mad, vil kosten medvirke til en naturlig udrensning af kroppen. Det er vigtigt at spise kost, der styrker leveren, da lever detox er vigtig for kroppens udrensning.

Hvis du vil spise mad som skal bruges som en udrensning af kroppen, skal du lægge stor vægt på at spise mange forskellige grøntsager. Du kan også spise frugt, fuldkornsprodukter og vegetabilske proteiner som bønner og linser. Hvis du spiser kød, så hold dig til fjerkræ og fisk. 

Med hvidløgskuren opnår du en effektiv udrensning

Hvis man skal have den optimale rensende effekt af hvidløg, skal man spise store mængder rå hvidløg. Den tibetanske hvidløgskur er  består af udtræk fra knuste rå hvidløg.( Økologiske spanske hvidløg, klasse A ). Med denne effektive detox kur kan du opnå en udrensning af lever og nyrer og dermed en afgiftning af hele kroppen.

Det er især svovlforbindelsen allicin i hvidløg, der udfører mirakler. Allicin udløses, når friske hvidløg knuses. Stoffet bliver inaktiveret, hvis hvidløg bliver kogt eller stegt. Det er derfor, hvidløg skal spises rå, hvis man vil have effekten.

Hvidløgskuren kaldes af mange for ”Mirakelkuren”

Få den fulde effekt men undgå "lugten". Prøv Den Tibetanske Hvidløgskur.