Hvis du ingen energi har, kan en hvidløgskur være den rette løsning for dig. Kuren blev oprindeligt opfundet og udviklet af munke i Tibet, og den er kendt for at styrke både krop og sind. Dråberne fra kuren skal doseres med en pipette, og virkningen af den vil give dig energiboost, der kan gøre hverdagen lidt nemmere.

Manglende energi påvirker din hverdag

Hvis du mangler energi og overskud i hverdagen, vil det påvirke dig både mentalt og kropsligt. Du vil have mindre overskud til at være fysisk aktiv og din mentale energi (Det vil sig din evne til at holde fokus og være koncentreret) svækkes. Det kan gå ud over dine arbejdsopgaver på jobbet, og det kan få indflydelse på relationerne til dine nærmeste.

Når du er drænet for energi, kan du med fordel spise hvidløg som jo er propfyldt med vitaminer, mineraler og aminosyrer. Kilde: https://www.rapsol.dk/Da/0089.php

For netop at få mere energi igen. Hvidløg kan nemlig hjælpe din krop med at udskille skadelige, ophobede affaldsstoffer.

Hvidløg skal nok give dig et ordentligt energi boost.

Prøv Hvidløgskuren, hvis du ikke magter at spise hvidløg hver dag ?

Når du vil i gang med din hvidløgskur, er det vigtigt at følge anvisningerne i forhold til dosering. Du skal bruge en pipette, når dråberne skal indtages i et glas vand.

Det er en kraftig og effektiv kur, og derfor skal den kun tages hvert 5. år, ligesom munkene gjorde. Kuren fungerer som en udrensningskur. Du skal gravidvist over en periode på 2-3 uger opbygge en tolerance i kroppen overfor den kraftfulde hvidløgsessens.

Når du i løbet af den første uge hver morgen, middag og aften har øget antallet af dråber, skal du i slutningen af uge nr. 2 stabilisere dit indtag på 25 dråber pr. måltid.

For at få den største effekt af din udrensningskur, anbefales det, at du ernærer kroppen med superfood. Mad, der giver energi, vil fremme effekten af kuren. Og drik endelig godt med vand, da det vil hjælpe din krop med at udskille affaldsstofferne.

Hvad består hvidløgskuren af ?

Hvidløgskuren består udelukkende af langtidslagrede bio økologiske hvidløg ( spanske, klasse A ), så det er ganske sikkert at bruge det til at få en krop i balance. Du nærer din krop og genopbygger dens systemer med udrensningskuren.

De  genopbyggende effekter fra denne udrensning, vil komme dig til gode i lang tid efter, du har gennemført din hvidløgskur.