Få mere energi med hvidløgskuren

I mere end 5000 år har hvidløg været brugt som medicin og lægemiddel. Hvidløg regnes for at været den mest udbredte naturmedicin i verden, og den har en gavnlig effekt på både leverfunktion, immunforsvar og fordøjelsessystem.

Hvis du er meget træt og ingen energi har, kan en hvidløgskur være den rette løsning for dig. Kuren blev oprindeligt opfundet og udviklet af munke i Tibet, og den er kendt for at styrke både krop og sind. Dråberne fra kuren skal doseres med en pipette, og virkningen af den vil give dig energiboost, der kan højne både din psykiske og fysiske trivsel.

Manglende energi påvirker dig både psykisk og fysisk

Hvis du mangler energi og overskud i hverdagen, vil det påvirke dig både mentalt og kropsligt. Du vil have mindre overskud til at være fysisk aktiv og din mentale energi (Det vil sig din evne til at holde fokus og være koncentreret) svækkes. Det kan gå ud over dine arbejdsopgaver på jobbet, og det kan få indflydelse på relationerne til dine nærmeste.

Når du er drænet for energi, kan du med fordel gøre brug af hvidløg som naturmedicin for netop at få mere energi igen. Hvidløgskuren kan med sin antiinflammatoriske og styrkende virkning genopbygge et svækket immunforsvar og udskille skadelige, ophobede affaldsstoffer i kroppen.

Enzymerne i hvidløg har virkning som antibiotika. Det vil sige, at hvidløget modvirker betændelsestilstande i kroppens indre systemer. Ophobning af skadelige stoffer er den primære årsag til, at kroppen og dit immunforsvar svækkes, hvilket resulterer i træthed.

Du behøver ikke vælge medicinske løsninger for at få mere energi i hverdagen. Hvidløg skal nok give dig et ordentligt energi boost.

Hvordan får jeg mere energi i hverdagen med hvidløgskuren?

Når du vil i gang med din hvidløgskur, er det vigtigt at følge anvisningerne i forhold til dosering. Du skal bruge en pipette, når dråberne skal indtages i et glas vand.

Det er en kraftig og effektiv kur, og derfor skal den kun tages hvert 5. år, ligesom munkene gjorde. Kuren fungerer som en udrensningskur. Du skal gravidvist over en periode på 2-3 uger opbygge en tolerance i kroppen overfor den kraftfulde hvidløgsessens.

Når du i løbet af den første uge hver morgen, middag og aften har øget antallet af dråber, skal du i slutningen af uge nr. 2 stabilisere dit indtag på 25 dråber pr. måltid.

For at få den største effekt af din udrensningskur, anbefales det, at du ernærer kroppen med superfood. Mad, der giver energi, vil fremme effekterne af kuren.

Fordelene ved at gøre brug af hvidløgskur

De bakteriedræbende og genopbyggende effekter fra hvidløgskuren vil komme dig til gode i lang tid efter, du har gennemført din hvidløgskur.

Du kan få mere energi og glæde af følgende fordele, når du gennemfører din udrensningskur:

  • Genopbygger og vedligeholder et stærkt immunforsvar
  • Minimerer hovedpine
  • Udskiller skadelige stoffer i kroppen
  • Opløser blodansamlinger og gør dine blodårer mere elastiske
  • Hæmmer betændelsestilstande

Hvidløg er ugiftigt, så det er ganske sikkert at bruge det til at få mere energi. Fremfor at bruge medicin mod manglende energi, nærer du kroppen og genopbygger dens systemer med udrensningskuren.