Virus og hvidløg

Styrk dit immunforsvar og undgå virus


Der er en årsag til at mennesker over hele verden i tusinder af år har hyldet hvidløgsdrik som den rene sundhedseliksir

Hvidløg indeholder nemlig stoffet allicin, som er stærkt bakteriedræbende. Og så er hvidløg også propfyldt med antioxidanter som er med til at hindre, at vores cellers kraftværker går ned.

Sådan undgår du at blive ramt af en slem virus


Hvis du ikke har lyst til at blive ramt af en slem virus, så kan du med fordel styrke dit immunforsvar med hvidløg.

Folk, der spiser masser af grøntsager, er mindre tilbøjelige til at blive syge…. Det ved vi, men især én grøntsag bør være på din spise-til-hverdag liste, Nemlig hvidløg.

Lille knold ... stor aroma!


Denne kulinariske lille unikke knold indeholder nemlig  store mængder af svovl, hvilket iøvrigt også er årsagen til den kraftige aroma.

Hvidløg giver dine T-celler et boost


Hvidløg indeholder også mange andre næringsstoffer, der har vist sig at være godt for helbreddet - og det er arginin, oligosaccharider, flavonoider og selen.

Alt dette styrker dit immunforsvar, og gør dig dermed stærk imod selv en meget streng virus.

Når du spiser rå hvidløg, øges antallet af de virusbekæmpende T-celler i dine blodbaner .. dvs. dine T-celler får et ordentligt boost.

FORSKNING: Hvidløg og Virus


Ernæringsforskere fra University of Florida rapporterer i tidsskriftet Clinical Nutrition, at langtidslagret hvidløgseliksir bla. reducerer chancerne for at blive ramt af en virus.

Endvidere aftager symptomerne også hurtigere hos de personer, der i forsøg har indtaget hvidløgseliksir, modsat de personer, der ikke har fået eliksiren.

Kan du bare ikke klare hvidløgets skrappe "duft" ? Eller har du ikke lyst til at rende rundt med "hvidløgsånde" ?


Hvis du effektiv skal beskytte dig selv mod at blive sengeliggende pga. en strid virus, skal du som minimum spise 4-5 rå hvidløg dagligt. Og det kan i sig selv være ret så krævende.

Det er nemlig langt fra alle der kan klare den meget kraftige aroma … Her kan du med fordel tage Den Tibetanske Hvidløgskur, som netop består af 100% rent udtræk fra rå bio-økologiske langtidslagrede (spanske - klasse A) hvidløg.